To je to što me zanima!

'Sve dok ne nađemo mladića i njegovu sestru nećemo stati'

U tijeku je jedna od najvećih potraga u Bosni i Hercegovini. Nestalog mladića (22) i njegovu sestru (5) iz mjesta Rašljani nedaleko Brčkog, traži policija dva entiteta
Vidi originalni članak

U Bosni i Hercegovini u tijeku je jedna od najvećih potraga , moglo bi se reći da je veća od one prije nekoliko godina kada se u okolici Srpca tražio odbjegli Dragan Paravinja. Nestalog mladića (22) i njegovu sestru (5) iz mjesta Rašljani nedaleko Brčkog, traži policija dva entiteta.

Nestanak brata i sestre roditelji su prijavili u subotu ujutro, jer se nisu vratili sa kupanja na koje su otišli u petak poslijepodne. Osim policije dvaju entiteta u potragu u šumama prema Srebrenku uključili su se i građani.

Na terenu su brojne službe, Crveni križ, Civilna zaštita, pripadnici Gorskih službi spašavanja iz Srebrenika i Mostara, a cijelo područje nadlijeće jedan helikopter MUP-a Republike Srpske. Pomažu i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

– Uvjeti na terenu su zbog nesnosnih vrućina jako teški, ali nećemo odustati dok ne nađemo mladića i njegovu sestru – rekao je Halid Emkić, glasnogovornik policije u Brčkom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • paradigma_1 22.07.2015.

    djete od 5 godina u ovoj prici je zrtva

  • komentator zgb 21.07.2015.

    Nadam se sretnom završetku ... ja svoje 5- to godišnje dijete ne puštam da se kupa u bazenu na napuhavanje bez mog nadzora

  • ilmare 21.07.2015.

    Bojim se najgoreg . Utapanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare