To je to što me zanima!

Sve glavne ceste su zakrčene, velike kolone po cijelom gradu

Avenija Većeslava Holjevca i njene okolne ulice su daleko najprometnije, kao i Slavonska, Zagrebačka i Ljubljanska avenija gdje je potpuni zastoj prometa uoči blagdana...
Vidi originalni članak

Velike prometne gužve uoči blagdanskog vikenda na vrhuncu su u hrvatskoj metropoli. Donosimo vam izvještaje o najprometnijim cestama koje biste, ako ikako možete, trebali zaobići.

Zbog prometnih nesreća i vrlo gustog prometa na zagrebačkoj obilaznici (A3) u zoni čvora Buzin, između čvorova Jankomir i Ivanja Reka u smjeru istoka, vozi se u koloni uz zastoje. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred čvorom Jankomir u smjeru istoka kolona vozila je oko 2,5 km. Vozače molimo za strpljenje te im savjetujemo da voze opreznije, javlja HAK. 

Nesreće su se dogodile i na Jadranskoj aveniji blizu rotora, na Selskoj kod Jadranskog mosta, na Jadranskom mostu te na Aveniji Dubrovnik kod kružnog toka blizu Plodina. 

Vrlo gust promet je na Aveniji Većeslava Holjevca na mostu u smjeru juga te na križanju s Oreškovićevom, na Slavonskoj aveniji, Prisavlju te na Heinzlovoj u smjeru juga prije Radničke. Na čvoru Jankomir je također velika kolona kao i na Puškarićevoj prema Lučkome te na Ljubljanskoj aveniji. 

Što se tiče užeg centra Zagreba, probajte automobilima izbjegavati sve blizu Zrinjevcu, Petrinjsku i Palmotićevu. 

Velike gužve su u Branimirovoj, Vodnikovoj, Savskoj, na Zagrebačkoj aveniji, u Gundulićevoj, Medulićevoj, na Ilici od križanja s Gundulićevom do Ulice Republike Austrije, na Selskoj od križanja s Krapinskom do Prilaza baruna Filipovića. 

Zbog gužvi na cestama kasne i autobusi ZET-a dok tramvajske linije, kako tvrdi gradski prijevoznik, prometuju redovito. 

Ako imate još informacija o gužvama i zastojima u prometu, javite nam u komentarima i upozorite ostale vozače na cesti. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • kažemja 22.12.2017.

    To je sve rezultat nerada i nesposobnosti gradske uprave na čelu sa Milanom Bandićem. Bitno da je grad nakrcan kičem , kućicama i šarenim lampicama . Ko hebe prometnice.

  • LANA555 22.12.2017.

    Da katastrofa koja gužva u Zg .

  • 2 x general 22.12.2017.

    ne trebate brinuti!!! ja sada došao s rebra, nema gužv a matana mikija vidio kako s krampom trčkara i proširuje ceste, svaku z ajednu traku u oba smjera a postavio je i pilote ( s maskom je gnjurao on i njegov bilić majstor za saobraćaj - "vrhunski ekonomista" koj iima saobraćaj u malom prstu, koji je sjeo u auto s 30 godina kada ga miki uhljebio ) za most preko jaruna. spavajte mirno i ljepo sanjajte, sutra je novi dan i stari matan miki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare