To je to što me zanima!

Sve 'ispod stola': DORH se u slučaju Agrokor ponašao poput optuženih kriminalaca

Navikli smo već na razbacivanje novcem, ali to se nije očekivalo od DORH-a. I još gore, pokopali su svoju vjerodostojnost
Vidi originalni članak

Naviknuli smo dosad gledati kako se kriminalci i političari uhvaćeni s prstima u pekmezu kunu u svoju nevinost, a onda tužitelji DORH-a i Uskoka razmontiraju njihove teze brojnim dokumentima, svjedočenjima, prepiskama i tajnim snimkama. U slučaju Agrokor i optužnice protiv Ivice Todorića dogodilo se upravo suprotno!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Luna777 01.04.2023.

    Eto, kako velike optužnice padaju u vodu zbog sukoba interesa. Naime, Hrvoj Šipek namjerno ili nenamjerno uposlila revizora koji ne govori hrvatski, a naša tvrtka izradila vještačenje. Svakako za čuđenje da se to dalo stranom investitoru, plus toga platila 1,3 milijuna eura iz državnog proračuna. I na kraju mućak? Mogu Todoriću samo "puvati". Parnica pada u vodu? Novci otišli u vjetar, a Todorić jako pošteni privatnik. Hrvoj Šipek da ima imalo obraza zbog ovog (a i svega drugog) mora SAMA dati ostavku, a ne da ju Plenković smjeni. No taj film sigurno nećemo gledati.

  • DDlojzek1967 31.03.2023.

    DORH u Remetinec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare