To je to što me zanima!

Sve na akciji: Seksi igračke prodaju se i u pola cijene...

Prodavaonica na zagrebačkoj Knežiji nudi artikle od prošlih sezone po sniženim cijenama. Žene traže velike vibratore, a muškarci lutke bolničarke
Vidi originalni članak

Vibratori optočeni dijamantima koji stoje čak 17.000 kuna u inozemstvu su najtraženije seksi igračke. Onima koji nisu spremni potrošiti bogatstvo na igračke za zadovoljavanje pohote, dobar je i izbor prošlosezonskih artikala, koji se od početka siječnja nude u prodavaonici od dvadesetak “kvadrata” u zagrebačkom naselju Knežija. U prvom hrvatskom outlet seks-shopu cijene rekvizita za erotske igre su od 30 do 50 posto niže nego u drugim seks-shopovima.
- Gotovo svakom kupcu pogled zapne za ovaj umjetni penis od najkvalitetnijeg lateksa i silikona. Oduševljeni su i umjetnim stidnim dlačicama, koje pridonose vjerodostojnosti - kaže Mario Turković, voditelj prodavaonice. Vlasnici trgovine, bračni par srednjih godina iz Zagreba, robu uvoze iz Amsterdama. Odande su i lisice napravljene od voćnih bombona, a zbog povoljne cijene od 64 kune najviše ih kupuju mladi. Imaju i 20 vrsta kondoma. Najjeftiniji je dvije kune.
- Svakog dana prodamo četiri-pet vibratora. Najbolje idu oni najveći. Dobro se prodaju i lutke na napuhivanje. Stoje od 190 do 600 kuna, a najtraženija je ona u kostimu bolničarke - otkrio je Mario. Ljubavne ljuljačke te kožnati kostimi i maske kojih nema često u ponudi, a kupci ih traže, mogu se također naručiti. Iz seks-shopa dostavljaju ih dva tjedna nakon što ste ih naručili.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • maliodpalube 11.04.2010.

    živo je živo.meso je meso

  • gerhard 11.04.2010.

    Onaj na zadnjoj slici je za plašit bakice po kvartu.

  • bluesky 11.04.2010.

    koje iscrpno izvješće...možda da promjenite orijentaciju portala??

Komentiraj...
Vidi sve komentare