To je to što me zanima!

Sve o izborima na WhatsAppu, saznajte prvi najnovije vijesti

Parlamentarne izbore 2015. možete pratiti na vašem mobilnom uređaju putem WhatsAppa. Besplatno vam šaljemo sve aktualne vijesti o izbornim događanjima.
Vidi originalni članak

Najnovije vijesti o izbornoj utrci sada vam se mogu dostavljati direktno na vaš pametni telefon ili tablet putem WhatsApp aplikacije.

Sve što trebate napraviti je spremiti naš broj 091/ 6605-712 u kontakte i poslati nam poruku putem WhatsApp aplikacije s ključnom riječi IZBORI2015 . Potvrdu o aktivaciji usluge zaprimit ćete najkasnije kroz nekoliko sati i nakon toga redovito ćete primati vijesti iz naše posebne rubrike o nadolazećim parlamentarnim izborima.

Usluga će se automatski deaktivirati nakon objave službenih rezultata izbora. Također je moguća deaktivacija usluge u bilo kojem trenutku, dovoljno je samo poslati poruku STOP.


24sata

POGLEDAJTE VIDEO UPUTE:

Idi na 24sata

Komentari 38

  • griskinja 05.11.2015.

    Primam obavijesti redovito i uživam kako ovi Krađeze drhte, NONI PASERA HDZ- nema povratka na staro nemaju ljudi amnezija da ste pokrali državu- vratite pokradeno, a onaj Karamarko strah me je pogledati TV , samo sije strah i mržnju. otići će u dolinu suza, suza žalosnice, A narod neka glasa za SDP - HRVATSKA NEKA NAM RASTE I DALJE! Naprijed Naš Premjer MILANOVIĆ. Pozdrav iz divnog Primorsko kraja.

  • strsljen2013 05.11.2015.

    Ah a ja mislio da ću moći glasovati preko whatsappa, bezveze čitao članak i još ću morati ići do glasačkog mjesta.

  • Robi K. (IIIa) 27.10.2015.

    Malo ih je po vijestima, novinama, plakatima, volonteri guraju kemijske olovke i pamflete po sandučićima, a još bi i da me dave porukama na mob?

Komentiraj...
Vidi sve komentare