To je to što me zanima!

'Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što treba padati - raste'

Imali smo 4 godine obećanja i neuspjeha. Milanovićeva politika je propala, a građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića - tvrdi HDZ
Vidi originalni članak

HDZ je u ponedjeljak ocijenio da je potpredsjednik Vlade i kandidat koalicije "Hrvatska raste" na predstojećim parlamentarnim izborima Branko Grčić u Splitu govorio o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku istaknuvši kako je politika premijera Zorana Milanovića propala i da je građanima dosta neutemeljenog optimizma "tehničkog ministra Grčića".

- Danas u Splitu na konferenciji za medije tehnički ministar Branko Grčić govori o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku. U mandatu SDP-ove Vlade imali smo četiri godine obećanja i četiri godine neuspjeha. Milanovićeva politika je propala, a građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića - stoji u priopćenju HDZ-a. 

Napominjući kako je Hrvatska na dnu koje god pokazatelje uspoređivali, navode kako je to, nažalost, posljedica "rada“ Vlade na odlasku.

- SDP govori da Hrvatska raste. Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što je trebalo padati - raste. Nezaposlenost raste, raste broj mladih iseljenih, raste broj izgubljenih radnih mjesta. Imali smo četiri godine SDP-ovih obećanja i četiri godine SDP-ovog neuspjeha - naglašava HDZ. 

Upozorava i da je gospodarstvo u kaosu, da smo izgubili 100.000 radnih mjesta, građani su bespomoćni,  mladi ljudi zbog toga ispaštaju te smo svjedoci i šokantne nezaposlenosti. Pri tome bezuspješna politika SDP-a i ministara poput Grčića pogoršavaju stvari svakim danom.

- Građanima ne trebaju nova obećanja, već novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. Vodstvo koje zna kako izvući zemlju iz gospodarske krize i ne boji se zasukati rukave kako bi vratili dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra.  Vodstvo HDZ-a vjeruje u ovu zemlju i vjeruje u naše ljude. Vjeruje da sutra može biti bolje i da će biti bolje. Ali to neće donijeti pusta obećanja, nego samo rad i konkretne mjere - stoji u priopćenju HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Sir I Vrhnje 27.10.2015.

    Ma sve je dobro rekao Karamarko, ja ne znam zašto se na ovom portalu samo smije pisati dobro o SDP-u.

  • milka cream 27.10.2015.

    dosta Milanovića, dosta kukurikavaca koji se samo 4 godine bahate i sve po redu uništavaju!

  • milka cream 27.10.2015.

    sve. al totalno sve je uništila ova nesposobna vlada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare