Obavijesti

News

Komentari 126

'Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što treba padati - raste'

'Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što treba padati  - raste'
1

Imali smo 4 godine obećanja i neuspjeha. Milanovićeva politika je propala, a građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića - tvrdi HDZ

VIDEO

HDZ je u ponedjeljak ocijenio da je potpredsjednik Vlade i kandidat koalicije "Hrvatska raste" na predstojećim parlamentarnim izborima Branko Grčić u Splitu govorio o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku istaknuvši kako je politika premijera Zorana Milanovića propala i da je građanima dosta neutemeljenog optimizma "tehničkog ministra Grčića".

- Danas u Splitu na konferenciji za medije tehnički ministar Branko Grčić govori o još jednoj propaloj politici Vlade na odlasku. U mandatu SDP-ove Vlade imali smo četiri godine obećanja i četiri godine neuspjeha. Milanovićeva politika je propala, a građanima je dosta neutemeljenog optimizma tehničkog ministra Grčića - stoji u priopćenju HDZ-a. 

Napominjući kako je Hrvatska na dnu koje god pokazatelje uspoređivali, navode kako je to, nažalost, posljedica "rada“ Vlade na odlasku.

- SDP govori da Hrvatska raste. Sve što je trebalo rasti - pada, a sve što je trebalo padati - raste. Nezaposlenost raste, raste broj mladih iseljenih, raste broj izgubljenih radnih mjesta. Imali smo četiri godine SDP-ovih obećanja i četiri godine SDP-ovog neuspjeha - naglašava HDZ. 

Upozorava i da je gospodarstvo u kaosu, da smo izgubili 100.000 radnih mjesta, građani su bespomoćni,  mladi ljudi zbog toga ispaštaju te smo svjedoci i šokantne nezaposlenosti. Pri tome bezuspješna politika SDP-a i ministara poput Grčića pogoršavaju stvari svakim danom.

- Građanima ne trebaju nova obećanja, već novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. Vodstvo koje zna kako izvući zemlju iz gospodarske krize i ne boji se zasukati rukave kako bi vratili dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra.  Vodstvo HDZ-a vjeruje u ovu zemlju i vjeruje u naše ljude. Vjeruje da sutra može biti bolje i da će biti bolje. Ali to neće donijeti pusta obećanja, nego samo rad i konkretne mjere - stoji u priopćenju HDZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući