To je to što me zanima!

'Sve za HNS, HNS ni za koga i ni za što, pa čak ni za Čačića'

Predsjednica stranke,Vesna Pusić, rekla je kako je HNS zbog svih poteškoća s kojima se susreo u ovom trenutku vjerojatno najhomogenija stranka u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Na Središnjem odboru HNS-a koji je održan u Zagrebu potvrđena je homogenost i jedinstvo stranke na svim njezinim razinama.

Predsjednica stranke, Vesna Pusić, rekla je kako je HNS zbog svih poteškoća s kojima se susreo u ovom trenutku vjerojatno najhomogenija stranka u Hrvatskoj, a istaknula je da su to dokazali i razgovori tijekom obilaska županijskih organizacija stranke. Time je čini se poslala poruku Radimiru Čačiću, bivšem čelniku stranke kojem su okrenuli leđa iako je on najavio povratak u politiku nakon odsluženja zatvorske kazne. 

S njom se složio i novoizabrani član Predsjedništva Milorad Batinić i poručio 'Sve za HNS, HNS ni za koga i ni za što'.

- HNS je trenutno u procesu unutarstranačkih izbora, a nakon toga pred nama će se naći izbori za Europski parlament. Naša je zadaća kvalitetno se pripremiti za taj proces i ostvariti poziciju u kojoj možemo birati hoćemo li izaći samostalno ili u koaliciji, ali svakako cilj nam je osigurati jedno zastupničko mjesto - rekla je Pusić koja se osvrnula i na odnose u vladajućoj koaliciji rekavši da će HNS kvalitetno i uspješno raditi u ovoj Vladi i parlamentarnoj većini do kraja mandata.

U tijeku su unutarstranački izbori koji diljem Hrvatske protječu u pozitivnoj atmosferi. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • AntoOpačak 20.10.2013.

    PAROLE svi za nas mi za nikoga i ta spodoba je Minjstrica vanjski poslova nije ni čudo što smo u smeću što nam sve ti ljudi neće uradit Gade mi se

  • crni đo 20.10.2013.

    ove izjave me podsjećaju na partiju, sve za partiju, partiju za nikoga .... :)

  • papatach 20.10.2013.

    Kad je ova zenska spodoba skinula kokardu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare