To je to što me zanima!

Svečano otvorio vlastitu grobnicu pa napravio feštu

Milan Trkulja (69) prije dvije godine organizirao je vlastiti sprovod, a u subotu je pred najmilijima prerezao vrpcu na svom nadgrobnom spomeniku
Vidi originalni članak

Milan Trkulja (69), poznat kao Zec, iz Crnog Luga u BiH prije dvije godine organizirao si je sprovod. Sam se na njega dovezao, a kako piše Večernji list, to je bio jedan od najveselijih ispraćaja pokojnika ikada. Na obljetnicu svoje smrti priredio je obitelji i prijateljima još jednu feštu u subotu svečano otkrivši svoj mramorni nadgrobni spomenik. Crvenu vrpcu, uz osmijeh na licu, prerezao je njegov sin Dalibor. Bijelu plahtu sa spomenika skinuli su prijatelji Ranko i Pero, a supruga Koviljka je, kao i na sprovodu, pročitala pjesmu. Na kraju ceremonije, okupljenima se obratio i pokojnik rekavši kako bi mladi trebali roditelje poštovati dok su još živi, a ne samo plakati za njima kada umru. Ožalošćena povorka zatim se zaputila u kuću pokojnika gdje su svi skupa zapjevali, zamezili i nešto popili.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • odad 11.08.2008.

    ha, ha, ha, ova ti je dobra

  • odad 11.08.2008.

    hmm... dobro ... nije lijepo sto ste mi izbrisali dio komentara (to nije prvi puta)... ostao je barem dio mog komentara...ipak hvala ti admi... dobra si osoba mekog srca... nemoj kaj zamjeriti.

  • kajmare 11.08.2008.

    Eto šta se dešava otkad su im psihijatra odveli u Haag.

Komentiraj...
Vidi sve komentare