To je to što me zanima!

Svećenik je batinama 'liječio' ovisnike, jednog ubio šipkom

Srbija: Još 2009. procurila je snimka na kojoj pop Branislav Peranović i suradnici ovisnike udaraju lopatama i šakama. Priveli su ga jer je jednog istukao na smrt
Vidi originalni članak

Nasilnog bivšeg svećenika Branislava Peranovića (54) uhitila je policija zbog sumnje da je ubio štićenika centra za odvikavanje od droga u srpskoj Jadranskoj Lešinici. Svećenik je N.Z. (39) udario metalnom šipkom po glavi i ubio ga na mjestu, piše Blic.

Svećenik ubojica otprije je poznat policiji jer su ga još 2009. smijenili zbog nasilnih metoda liječenja ovisnika. Te godine pojavila se snimka iz centra za liječenje ovisnika Crna Reka. Na videu Peranović, koji je bio upravitelj tog centra, i njegov suradnik brutalno lopatama i šakama tuku štićenike. 

Ovisnik kojeg su tukli na snimci, kazao je kako je prvi put dobio batine jer je narkoman i jer su ga vratili na liječenje, a drugi put kaže da objašnjenja nije bilo. Pretučeni mladić kaže da je blagoslov za batinanje štićenika davao svećenik Peranović te da je i on sam vrlo često tukao ovisnike koji su se liječili. 

Nedugo nakon što je snimka batinanja procurila u javnost Peranovića su smijenili, a on sam tvrdio je da je "žrtveno janje". 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • zgiskra 12.08.2012.

    Tek sad su ga uhitili..a od kad se za to zna....STOKA

  • DUC VELIKI 10.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Šarlota 09.08.2012.

    Identičnom metodom bi sada trebalo i njega izliječiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare