To je to što me zanima!

Svećenik jezikom gluhih na misi priznao da ima sina

Peter McDonough (54) u crkvi Sv. Patrika u Manchesteru služio je misu za gluhe župljane. Odlučio je preuzeti brigu za sina i otići iz Crkve
Vidi originalni članak

Katolički svećenik Peter McDonough (54) zamolio je na kraju nedjeljne mise u crkvi Sv. Patrika u Manchesteru vjernike da sjednu jer ima obavijest. Jezikom gluhih priznao im je da ima dijete, da je upravo odslužio svoju zadnju misu te je zatim napustio Crkvu. Pretpostavlja se kako je majku svog 4-godišnjeg sina upoznao kroz svećenički rad. McDonough je gluh od svoje treće godine, te je u crkvu Sv. Patrika došao služiti mise gluhima, a svećenik je bio 27 godina.
- Napustio je Crkvu te trenutno razmišlja što dalje. Želi preuzeti brigu o djetetu. Čeka ga i potraga za stalnim poslom - rekao je Mark Davies, generalni vikar. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dandom 12.08.2009.

    slažem se, to nije ništa novo, puno njih ima djecu, ljubavnice... žive lijepo, ne narade se previše, imaju lijepu plaću, uživaju i služe Bogu. nemogu se žaliti!

  • marple 12.08.2009.

    Bilo bi normalno da se i svećenici žene i imaju obitelj.

  • amer27 12.08.2009.

    Pih pa ništa novoga, što mislite da naši popovi osim što voze dobra kola ne \"pljeve travu u susjednom dvoru ?\" eeee.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare