To je to što me zanima!

Svećenik pregazio majku i njezinu curicu (5) u Rijeci

Svećenik Stjepan Pokrivka (59) je oko 18.15 sati, upravljajući Toyotom, na pješačkom prijelazu u Rijeci oborio majku (31) i njenu djevojčicu (5)
Vidi originalni članak

Ivana J. (31) i kći A. L. (5) prelazile su u petak pješački prijelaz na križanju Zvonimirove, Zametske i Liburnijske ulice u Rijeci dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo. Na njih je automobilom naletio svećenik Stjepan Pokrivka (59). Kroz križanje je projurio na crveno. U krvi je imao 1,34 promila alkohola. Majka ima prijelom lijevoga gležnja, a djevojčica težak potres mozga.
- Pacijentice su dobro. Djevojčica je stabilno i izvan životne opasnosti. Još je rano govoriti o mogućim posljedicama, za dan dva znat ćemo više. Komplikacije su moguće, no očekujemo povoljan ishod - rekao je liječnik Darko Ekl.
U Riječkoj nadbiskupiji čiji je auto svećenik vozio jučer se nisu javljali na telefon

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zamet 01.06.2008.

    BRAVO.To je pravi svećenik.Dobar primjer mladima a i ostalima\"savijesnim vozačima\".Hebiga nije imao za taxy.Mora da ste imali u školi sat pijanstva i kako ljudima oteti novac.Kod ovog svećenika u BIBILIJI nema Božjeg zakona \"NE UBIJ\"već umijesto toga piše loči i gazi piješake.SKIDAJ TO SVEĆENIČKO ODIJELO I NE PRETVARAJ SE DA SI BOŽJI SLUGA:TI SI OBIČNI ALKOHOLIČAR I TREBA TE POSLATI NA RAB.Imam pitanje za policiju dali je netko imao hrabrosti uzeti mu vozačku ili je bilo rukoljub i 3 ZDRAVO MARIJO I SVE OPROŠTENO.

  • loly0 01.06.2008.

    da haker -ri pa mozes piti ali ima i zakonskih 0.05 ili ali najbolje uopste ne pit pa toliko autobusa sad su neciji zivoti u opasnosti

  • Marina Gace 01.06.2008.

    Si je malo misnog vina cugnul.

Komentiraj...
Vidi sve komentare