To je to što me zanima!

Sveti Nikola: Milanović dobio skije od HDZ-a, ministri šibe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladež HDZ-a i HSS-a se u četvrtak okupila na Markovu trgu. HDZ-ovci su ministrima dijelili šibe za Svetog Nikolu, a HSS-ovci su zapalili svijeće za Plan 21
Vidi originalni članak

Mladež HDZ-a i HSS-a se u četvrtak okupila na Markovu trgu. HDZ-ovci su ministrima dijelili šibe za Svetog Nikolu, a premijeru Zoranu Milanoviću su donijeli skije i vozačku dozvolu, piše Dnevnik.hr. Na vozačkoj dozvoli su napisali "vožnja u krivom smjeru". 

Za to su vrijeme mladi HSS-ovci palili svijeće za Plan 21. Smatraju kako je plan Kukuriku koalicije propao i da Hrvatskoj nije donio ništa dobroga.   

Idi na 24sata

Komentari 143

  • rodjak1 07.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • priklopil_1 07.12.2012.

    Jeli mladići što ste Sanaderu poklonili? Jedan par lisic i prugasto odijelo ste mogli dati,Kalamarku lopatu da bolje kopa po prošlosti,a i tretman kod plastičnog kirurga da počne na čovjeka ličiti.Čehok je poklon dobio,Đurđa če tek dobiti,a stara lopina Frišćić više ni nezna gde je bil i kaj je delal.

  • nijemebrige 06.12.2012.

    pa gledajte što se tiče ovoga pozdravljam- nebitno što se dogodilo od strane HDZ, HSS, moglo je od laburista ili ne znam koga- oni barem pokazuju da smo nezadovoljni i "prosvjeduju" šalama i napadaju vladu, dok ostali side doma ili piju kavu čast iznimkama koje rade pa ne stignu ovo što ovi rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare