To je to što me zanima!

Sveučilišni profesor tukao prodekana u njegovu uredu

Rijeka: Tibor Poganj, profesor na Pomorskom fakultetu, u srijedu prijepodne je nasrnuo na svoga šefa, prodekana Dragana Čišića (55)
Vidi originalni članak

Tibor Poganj (54), profesor na Pomorskom fakultetu u Rijeci, u srijedu prijepodne je nasrnuo na svoga šefa, prodekana za znanost Dragana Čišića (55) u njegovom uredu. Napadu je svjedočila i studentica koja je došla na konzultacije za magisterij.
- Bijesan kao ris, kolega Poganj je oko 9 sati uletio u moj ured gunđajući da on uz putni nalog za stručno savjetovanje, što je uobičajena praksa, neće priložiti svoj znanstveni rad. Izletio je van da bi se samo kroz nekoliko minuta vratio još bjesniji i počeo me daviti – priča Čišić koji je u obračunu lakše ozlijeđen.
- Još s vrata kolega je skočio na mene govoreći da će me razbiti kao staru kantu. Razbio je stol za kojim sam sjedio prevrnuvši ga. Nisam uspio pobjeći. Uhvatio me je svom snagom za vrat i počeo daviti udarajući mojom glavom o zid. Polio me je šalicom kave i nestao – prisjeća se Čišić. Kaže kako ga za sada ne namjerava tužiti. Dekan fakulteta Pavao Komadina kaže kako će svojim autoritetom zaštiti dignitet fakulteta. Poganj je zaradio prekršajnu prijavu. Nije se javljao na naše pozive.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • GiirL__ 07.06.2008.

    dabogda se teb tak desilo na poslu

  • andrenulapet 07.06.2008.

    ...bravo šjor profešure...tak se daje uzor djeci...samo šaka u glavu i daviti...to je rvacki način rješavanja problema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare