To je to što me zanima!

Svi detalji prijedloga novog paketa mjera: Cijena goriva od ljetne sezone bez ograničenja?

Premijer Plenković najavio je novi paket pomoći građanima od 1. travnja. Doznajemo koje mjere su na stolu i što bi trebalo biti s cijenama struje, plina, subvencijama za mlade...
Vidi originalni članak

Tijekom ljetne sezone Vlada će odustati od ograničenja dizelskog i benzinskoga goriva. Taj prijedlog je na stolu u novom paketu mjera, neslužbeno doznajemo. Razlog je što smo automobilska turistička destinacija i ideja je da se ne pomaže stranim turistima te, također, da se omogući zarada malim distributerima koji se već godinu dana žale da im ograničene cijene goriva nose gubitke.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miovil 04.03.2023.

    Kao prvo treba okrupniti domaćinstva .Uvesti u Matične urede Obiteljske listove .Ostale dokumente kao što su IMK rođenih,Rodni list,IMK umrlih ,Smrtovnicu treba ukinuti.Sve promjene ažurno evidentirati u OBITELJSKI LIST.Stjecanje imovine takoďer evidentirati kroz OL.Uvesti Crkveni porez i porez na vanstandardnu imovinu.S ovim bi se postigle velike uštede energije.Zašto bi morali posebno kuhati djeca,roditelji ,djedovi i bake.Naravni za budućnost trebaju biti orilagiđeni stanivi i kuće.Za to treba duže vrijeme.Ali zasad samo štednja,štednja i štednja.

  • 01.03.2023.

    Bez stručnih i odgovornih ljudi u vladi neće biti nikakvog pomaka. Sagledajte realno što se događa zadnjih par godina i sve je više nego jasno.

  • Barba iz Amerike 01.03.2023.

    Mjere se još raspravljaju, a vi znate kakve će biti? Al ste vidoviti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare