To je to što me zanima!

Svi državljani BiH mogu se od sutra besplatno cijepiti u Srbiji

Vučić je naglaso kako Srbija ima dovoljno cjepiva i da će se cijepljenje državljanima BiH omogućiti "u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Loznici i bilo kom drugom gradu ili pograničnom mjestu"
Vidi originalni članak

Svi državljani Bosne i Hercegovine od četvrtka se mogu besplatno cijeptiti protiv covida-19 u Srbiji i dobit će digitalni certifikat kao i cijepljeni građani Srbije, objavile su u srijedu srbijanske vlasti..

Poziv na besplatno cijepljenje građanima BiH uputio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poslije sastanka s političkim čelnicima Republike Srpske u Beogradu.

Vučić je naglaso kako Srbija ima dovoljno cjepiva i da će se cijepljenje državljanima BiH omogućiti "u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Loznici i bilo kom drugom gradu ili pograničnom mjestu".

REDOVI ZA CJEPIVO Akcija u Srbiji: Dođeš po cjepivo i još te počaste volom s ražnja

Svi cijepljeni dobit će tzv. zeleni digitalni certifikat kakav dobijaju cijepljeni građani Srbije i koji već prizanje nekoliko država, među kojima Turska, Grčka, Slovenija, Mađarska i Ujedinjeni Arapski Emirati. Traju pregovori da ga prije početka ljetne sezone priznaju još neke zemlje.

Po vladinim podacima, u Srbiji je prvu dozu primilo 2.574.108 ljudi, a obje 2.121.868 građana. U tijeku je kampanja kako bi se cijepilo što više mladih i ostvario cilj da se do 21. lipnja imunizira više od polovice punoljetnih stanovnika. 

Srbija koristi četiri cjepiva - Pfizer/BioNTech, AstraZenecu, ruski Sputnjik V i kineski Sinopharm.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Vuk iz Like 04.06.2021.

    Srbija najjača☝️💪🇷🇸😎

  • nunberg2021 03.06.2021.

    Nekako slabi odaziv komentara , a i trolova nema nesto ? Mozda ste zaboravili u svoj svojoj inteligenciji i vrjedjanju , da digitalne zapise vi ne mozete i ne znate izbrisati ? Nesto se sprema , a gospon A ? Nista se ne sekiraj , sprega izmedju tebe i trolova ce itekako ic u javnost , a ko vas poznaje skuzit ce vas i sa maskama i zamagljenim licima. I gospon A jos jednom , gdje su ti troleki ? :)

  • gonisee 02.06.2021.

    U Peruu 20 liječnika umire nakon cijepljenja s dvije doze, a liječničko udruženje zahtijeva treću dozu za pojačanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare