To je to što me zanima!

Svi ga intenzivno traže: Nestao hrvatski vojnik Dražen Zlomislić

Za Draženom koji ima prebivačište u općini Velika kraj Požege traga se od četvrtka, a u pretrazi terena uz djelatnike policije sudjeluju djelatnici Hrvatske vojske, Vojne policije i pripadnici HGSS-a
Vidi originalni članak

U četvrtak 17. rujna 2020., na području Policijske postaje Đakovo, prijavljen je nestanak 28-godišnjeg Dražena Zlomislića koji je tamo boravio, a ima prijavljeno prebivalište na području općine Velika, javljaju iz PU požeško slavonske.

Istoga dana u popodnevnim satima, Draženov osobni automobil pronađen je u nedaleko mjesta Sloboština, na području općine Brestovac.

Za Draženom, koji je djelatnik Hrvatske vojske, traga se od  jučer, a u pretrazi terena u široj zoni mjesta Sloboština, uz djelatnike policije sudjeluju djelatnici Hrvatske vojske, Vojne policije i pripadnici HGSS-a.

Policija  moli građane u slučaju da imaju informacije o nestalom mladiću obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i na e-mail: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pdusevi1 20.09.2020.

    Nije valjda nesto naj gore

  • Mali Juro Jurica 20.09.2020.

    Nadam se da ima ljudi sa mozgom i osjećajima koji neće tuđem zlu da se rugaju. A ako nemoš pomoć neelupetaj il bi mogao tako i sam proći i nestati !

  • urnebes 19.09.2020.

    ovo je dokaz da je vojska prevaziđena i treba je zabranit i ukinut. naravno sve vojske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare