To je to što me zanima!

Svi obrati oko posla vrijednog 500 milijuna eura: Kako se šeik 'smrznuo' na kupnji Fortenove

Nemaju odobrenja za preuzimanje u Hrvatskoj i neće moći upravljati tvrtkom? Iz Fortenove poručuju: Nema nikakve promjene vlasnika. Plenković: Ne znam ništa
Vidi originalni članak

Bombastična vijest da je udio u Fortenovi od ruskog Sberbanka praktički preko noći preuzeo arapski investitor Saif Alketbi dobila je novi zaplet. U konačnici je upitno je li uopće do transakcije došlo, hoće li ona biti pravno valjana, predstavlja li kršenje sankcijskog režima i hoće li šeik iz Dubaija uopće moći konzumirati svoja prava ako je otkupio udio. Iz Fortenove su poručili da do nikakve promjene vlasništva još nije došlo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 03.11.2022.

    Tek će se smrznuti kad vidi kako sve ovdje funkcionira.

  • Razočarani Hrvat 03.11.2022.

    Ako stavimo na stranu što se opet radi o radnim ljudima , RH poljoprivrednim i gospodarskim dobrima , pre-strašno je gledati kako odgovorni , enormno plaćeni likovi u odijelima ( a odijelo ne čini čovjeka) ne znaju ništa za posao i sektore a za koje ih plača narod (proračun) da ga obavljaju . Uz službene aute , dnevnice , mobitele, službene stanove, tajnice , kartice itd.itd.

  • 03.11.2022.

    U Emiratima nema javnog registra firmi, možeš platiti tamo da stave neke Arape da na papiru glume direktore i upravni odbor, nemoguće je da se sazna ko je pravi vlasnik!

Komentiraj...
Vidi sve komentare