To je to što me zanima!

Svi prosvjednici će se okupiti u petak u samom centru Zagreba

Blok umirovljenici zajedno, Sindikat hrvatskih seljaka i koordinatori 'Facebook prosvjeda' očekuju oko 50.000 ljudi. Pozvali su i mlade i stare da im se pridruže
Vidi originalni članak

Blok umirovljenici zajedno, Sindikat hrvatskih seljaka i koordinatori 'Facebook prosvjeda' najavili su za petak u podne veliki prosvjed 'Stari i mladi zajedno' na Trgu bana Jelačića. Očekuju oko 50 tisuća ribara, umirovljenika, nezapsolenih, mladih i ostalih nezadovoljnih građana. 

Koordinator Bloka umirovljenici zajedno Zlatko Klarić pozvao je Maticu umirovljenika te sindikate i umirovljeničke udruge da se pridruže naglasivši da u Hrvatskoj nepostoji oporba te da se političari u Saboru prodaju za osobne interese. Predstavnik organizatora 'Facebook prosvjeda' Dean Golubić rekao je da cijela vlast i opozicija moraju otići jer su 20 godina upropaštavali Hrvatsku, a prava snaga, kaže, leži u malim ljudima.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • slavic 27.04.2011.

    podržavam prosvjede jer izlaza iz krize nema!Samo se nadam da ih nebu par stotina a da neznaju zahtjeve nego se bune protiv svega i svačega!

  • jadro73 27.04.2011.

    A ja taman trebala u grad jer mi dijete ima rođendan.Pa ne mogu vjerovati?!Pun mi ih je k.r.c već!!!

  • zagrebghost 27.04.2011.

    jupiiiiiiiiii! opet ivan pernar. već mi pomalo fali! :P ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare