To je to što me zanima!

Svi žele pomoći obitelji koja je u požaru ostala bez svog doma

Malena je ostala bez stvari koje joj trebaju za školu koja počinje za manje od tjedan dana. Cijeloj obitelji ostala je samo odjeća koju su to popodne nosili na sebi..
Vidi originalni članak

Svi nas zovu i svi žele pomoći. U tom kaosu skromno smo slavili i rođendan kćeri koja je napunila osam godina, rekao nam je Željko Sokač iz Brezine, sela nedaleko od Svetog Ivana Žabno.

Njegova kuća, u kojoj živi s roditeljima, ženom i četvero male djece, u petak je izgorjela u požaru. Malena je ostala bez stvari koje joj trebaju za školu koja počinje za manje od tjedan dana. Cijeloj obitelji ostala je samo odjeća koju su to popodne nosili na sebi. Vatra je poštedjela dio uspomena.

U čišćenje kuće uključilo se cijelo selo, ali i stanovnici okolnih mjesta. Obitelj su zvali ljudi iz cijele Hrvatske koji im nude pomoć.

- Nisam to očekivao. Nikad nisam molio za pomoć, ali ovo me je ganulo. Zasad smo skinuli izgorjeli krov i iznosimo stvari koje su izgorjele - rekao je Željko.

Svi koji im žele pomoći mogu donaciju uplatiti na žiro-račun HR3023400093111282740.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • TihomirDudek-Dado 29.08.2016.

    U slučaju da netko ide kombijem sa nekim stvarima nesretnoj obitelji, neka me kontaktira za kuhinjske elemente koje bi rado poklonio . Hvala

  • josipfizičar 29.08.2016.

    To su djeca namjerno zapalila!!??

  • jožek2 29.08.2016.

    Zla sudbina, u tren oka ostaneš bez ićega, ali naša solidarnost za pomoć će i ovaj puta se pokazati i pomoći ovim nesretnicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare