To je to što me zanima!

Švicarci su na referendumu odbili dulji godišnji odmor

Inicijativu za produljenje godišnjih pokrenuo je sindikat koji je tvrdio da je godišnji odmor od 4 tjedna nedovoljan zbog pritiska posla koji se povećao zadnjih desetljeća
Vidi originalni članak

Švicarci su na referendumu odbacili prijedlog da se najmanji plaćeni godišnji odmor produlji s četiri na šest tjedana i to nakon što su tvrtke upozorile kako bi to moglo ugroziti konkurentnost i radna mjesta, piše Focus. Prijedlog je odbilo 67 posto birača. Inicijativu za produljenje godišnjih odmora pokrenuo je sindikat Travail Suisse. Sindikat je  tvrdio kako je godišnji odmor od četiri tjedna nedovoljan zbog pritiska posla koji se povećao zadnjih desetljeća.  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • AnonymousZG 12.03.2012.

    Ajde, netko je i luđi od nas i naše vlade...

  • IvanTadic 12.03.2012.

    MA TO STE FALILI to nisu bili Švicarci već Crnogorci.

  • Josip62 12.03.2012.

    Šta reći za zemlju gdje je minimalni os. doh. 3.300 eura a cijene usluga,školskih potrebština,hrane i dr.ista ili niža nego u hrvatskoj?To je zemlja blagostanja i sreće.Šta oni imaju što mi nemamo?Osim banki ništa.Mi imamo Dubrovnik,Jadransko more,Slavonske njive i to obradive može kava da rađa ako je potrebno,Kopački rit,Plitvička jezera,Risnjak,uspješne sportaše,znanstvenike.....Oni toga nemaju ali nemaju ni političkih hohštaplera povezanih sa tajkunima i mafijom.Samo to!Vidite kako su stvari jednostavne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare