To je to što me zanima!

Švicarska opet uvodi kvote za imigrante iz istočne Europe

Kvota bi trebala početi vrijediti od 1. svibnja, a prema njoj će se ograničiti dolazak imigranata iz Estonije, Latvije, Litve, Poljske, Slovačke, Slovenije na 2000 dozvola
Vidi originalni članak

Švicarska je u srijedu najavila kako će opet uvesti kvote za imigrante iz srednje i istočne Europe, piše Reuters

Kvota bi trebala početi vrijediti od 1. svibnja, a prema njoj će se ograničiti dolazak imigranata iz  Estonije, Latvije, Litve, Poljske, Slovačke, Slovenije, Češke i Mađarske na 2000 dozvola za ovu godinu. Prošle su godine, Švicarci izdali 6000 dozvola. 

Švicarska desna Narodna stranka krivi imigrante za razne probleme u zemlji kao što su gužve u javnom prijevozu, rast cijena najma nekretnina te urušavanje kulturnih vrijednosti. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mesoterija_1 21.04.2012.

    svi u obečanu zemlju

  • OrliOz 20.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • be yourself 19.04.2012.

    @lorii- Istočni europljani ne rade vraga probleme. Sjećam se kad je onaj naš lik isprebijao na mrtvo švicarskog dječaka. Treba stoci s istoka ograničiti dozvole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare