To je to što me zanima!

Švicarski odvjetnik - pojačanje u haškoj obrani Ante Gotovine

Guenael Mettraux jedan je od najboljih stručnjaka za zapovjednu odgovornost, a u Haagu je već radio na obrani oslobođenih Sefera Halilovića i Ljube Boškoskog
Vidi originalni članak

Novi član obrane Ante Gotovine od petka je švicarski odvjetnik Guenael Mettraux, potvrdio je za Večernji list, glavni odvjetnik u timu, Luka Mišetić. 

Mettraux je iskusni odvjetnik koji je već radio u Haagu i surađivao na oslobađanju od optužbi Sefera Halilovića i Ljubu Boškoskog. Jedan je od najboljih stručnjaka za zapovjednu odgovornost. 

Član je odvjetničke tvrtke iz koje su i Steven Kay i Gillian Higgins, odvjetnici koji su branili oslobođenog Ivana Čermaka.

>>> Više pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dobravoljajenajbolja 15.05.2011.

    Sad je kasno za bilo šta učiniti. Na žalost to je bacanje para.

  • mayhem26 14.05.2011.

    Napokon se general opametio i odhebao ove nase nesposobne protuhe,a posto naša "gospoda" odvjetnici nisu apsolutno nista napravili jer generala su optužili po svim točkama optužnice treba im naložiti da vrate sve one puste milijune koje su svih ovih godina muzli iz države,a koji su bili predviđeni za financiranje obrane.Obrana je zakazala,sad je vrijeme da "Hrvatska odvjetnička ekipa" vrati novce!!!!!!!

  • giustizia 14.05.2011.

    Nije mi jasna ta cenzura? Sta smo u anarhiji, totalitarizmu ili u diktaturi? Zasto je smaknut moj komentar gdje napisah da je ovo "novo advokatsko pojacanje" po mom misljenju bacanje novca? Mah...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare