To je to što me zanima!

Svinjska gripa: Zabranite kravate zato što šire virus

Srbija: Dr. Ljubica Latinović savjetuje da se u vrijeme gripe treba zabraniti nošenje kravate zato što one šire viruse. Do sada je umrlo 532 ljudi
Vidi originalni članak

Srpska stručnjakinja koja radi u meksičkom ministarstvu zdravstva Ljubica Latinović savjetuje da se u vrijeme gripe treba zabraniti nošenje kravate zato što šire viruse, piše Press. Predavala je Srpskom liječničkom društvu i prenijela im  iskustva iz zemlje koja je bila prva pogođena virusom H1N1.
- Neko vrijeme nije bilo kravata ni na predsjedničkim konferencijama - rekla je. U Meksiku su se sada bolje organizirali jer su se koncentrirali na održavanje osobne higijene. Sada ima 64.322 potvrđenih slučajeva, a 532 ljudi je umrlo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stara50 25.11.2009.

    smiješno. kravate šire zarazu???? a cipele?? a gače?? možda da hodamo goli i bosi??? i budemo, bar večina nas, kraj ovakve vlade. bolje da umrem od svinjske gripe još dok imam stan, nego od gladi u kartonskoj kutiji.

  • 25sat 25.11.2009.

    Ma, treba zabraniti onim našim genijalnim studentima , što vole raditi kojekakve blokade fakulteta, da odlaze u inozemstva na ekskurzije ! Ako se on želi razboliti, boli me k...c, može i krepat, ili nek ostanu na liječenju tamo u Španjolskoj, Grčkoj... ! Ali, neću da te viruse prenose na mene i moju djecu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare