To je to što me zanima!

Svjedoci teškog ubojstva u Napulju ne žele reći ni riječ

Ubojstvo stinog lopova je vidjelo više svjedoka, no niti jedan se nije odazvao pozivu policije za svjedočenjem. Mafijaš je otišao s mjesta zločina
Vidi originalni članak

Mariano Bacioterracino (53) sitni lopov iz Napulja, mirno je pušio cigaretu ispred gradskog kafića u jednoj od zloglasnijih gradskih četvrti, kad mu je iz lokala prišao nepoznati čovjek s pištoljem. Pozvao ga je po imenu, a nakon što se Bacioterracino odazvao, hladnokrvno ga je ustrijelio s tri metka. Bacioterracino je pao na koljena, a potom se pružio po tlu - nakon čega ga je ubojica, još jednim hicem, dokusurio. Dvije kamere, jedna ispred kafića a druga unutar njega, snimile su cijeli zločin. Ubojstvo  je vidjelo više svjedoka, no niti jedan se nije odazvao pozivu policije za svjedočenjem. Mafijaš je otišao s mjesta zločina, svijet se još jednom uvjerio u snagu mafijaškog "zavjeta šutnje" a Bacioterracinov zadnji dim vidio je cijeli svijet. Policija vjeruje kako bi činjenica da su svjedoci poznati - snimile su ih kamere - mogla razvezati  njihov jezik, ali  dosad to nije bio slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • szljiva 31.10.2009.

    pusenje ubija

  • enigma-ze 31.10.2009.

    ma dajte-a šta je ta žena iza koja mirno stoji.saučesnik..ili dobra fotomontaža.svašta nam predočavaju kao istinu...

  • martica21 31.10.2009.

    mislim da je neodgovorno od policije te da su na snimci pokazali lica i svjedoka.sada svejedno, oni rekli ili nerekli ko i sta se desilo, njihova sudbina je potpisana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare