To je to što me zanima!

Svjedok: 'Odvjetnik Anto Nobilo se branio od djece'

Različita svjedočenja: Prijatelj Filipa Zelića (15) kaže da je dječak od udarca pao na pod, a fotoreporter tvrdi da je tinejdžer sam legao
Vidi originalni članak

Na Prekršajnom sudu u Zagrebu u srijedu je započelo suđenje za prekršaj zagrebačkom odvjetniku Anti Nobilu. Krajem prosinca prošle godine na ''zelenom valu’’ pljusnuo je dječaka Filipa Zelića (15). S grupom dječaka on je postavio kontejnere  i igrao nogomet na cesti jer su im zabranili da se druže u obližnjem parku. Naišao je Nobilo i nije mogao proći autom. Izašao je i gurnuo kontejner, a mladić ga je gurao prema njemu. Šamar su snimili fotoreporteri agencije Pixsell. U srijedu su svjedočili dječaci koji su sve vidjeli, fotoreporter, vještak te suvozač Nobila. Jedan od dječaka navodno je rekao da se Zelić srušio na pod nakon udarca, no fotoreporter je to opovrgnuo. Nobilov suvozač je kazao da je Nobilo gurnuo kantu te da mu se učinilo da je tada dječak pozvao prijatelje da mu pomognu.
- Dječaci su nadirali iz veža pa se Nobilo morao braniti - rekao je Nobilov suvozač. Sam Nobilo nije htio komentirati slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • olnada 03.03.2010.

    Ponavljam-NIJE ga SMIO udariti!!!!!!!!!!!! Na videu se vidjelo da je Nobilo bio taj koji je napao.

  • anonimna0000 03.03.2010.

    laptppxp kakve veze ima to kaj je on stićenik doma...to nista ne znači.a mali možda i je kriv kaj je nabio te kante na cestu al kaj ga ovaj ima samarat...mogo ih je jednostavno maknut i otic a ne se obračunavat s malim.ko da je i njemu 15godina

  • nevidljiv_ca 03.03.2010.

    Ja stojim iza tog da bi isto postupio kao i Nobilo (nisam na njegovoj strani nego na svojoj), jer sad su momci od 15 godina siledzije, ma ko ce mi braniti da izvucem auto sa parkinga ili da parkiram na slobodno mjesto? Vi koji imate djecu potrudite se da do ovakvih scena nedodje!Ja bi yebo sve od A-Z Nobilu da nije bio u pravu, ali kad si postavim pitanje a sta da se meni tako desi?Onda sam na svojoj strani. Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare