To je to što me zanima!

Svjedokinja: Beroš je prošao u autu, nije ni zastao! Beroš: Nije bilo naznake da treba pomoć

Zaposlenica trgovine koja je pomogla ozlijeđenom policajcu rekla je da je vidjela kako je ministar Beroš prošao autom kada su policajca ukrcali u vozilo saniteta. Nije ni zastao. Beroš je objasnio zašto
Vidi originalni članak

Zaposlenica trgovine u blizini Vlade koja je pomagala ozlijeđenom policajcu i zajedno s drugim prolaznicima uspjela zaustaviti sanitetski prijevoz koji ga je potom prevezao u Vinogradsku bolnicu, rekla je kako je ljuta i na Hitnu koja nije došla, ali i na ministra zdravstva Vilija Beroša koji je, prema njezinim riječima, prošao u autu, a nije ni zastao. 

POGLEDAJTE VIDEO: Snimka nakon pucnjave 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poručila je kako je vidjela Beroša kada su stavljali ranjenog policajca u vozilo saniteta. I sam ministar Beroš nam je potvrdio da je u automobilu prošao kraj mjesta događaja upravo kada su ozlijeđenog ukrcali u vozilo. 

POGELDAJTE VIDEO: Izjava svjedokinje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije bilo krvi ili naznake da nekom treba pomoć - rekao je ministar Beroš na izjavu svjedokinje kako nije stao pomoći ranjenom policajcu.

POGLEDAJTE VIDEO: Pucnjava ispred Vlade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poručio je kako situacija nije odavala da se radi o ovako ozbiljnom događaju. 

- Nije bilo naznaka da je nekome pružana hitna medicinska pomoć ili da treba istu. A tamo je bio i automobil hitne pomoći, tako da nisam smatrao da mogu ja nešto pomoći - rekao nam je Beroš.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • 19.10.2020.

    Obični prolaznici su imali potrebu pomoći ,koji nisu ni doktori ni ministri ,pa o čemu više da mi pričamo.....prestrašno gdje živimo. Sram ga može biti ,dno dna.

  • Topnik55 17.10.2020.

    Kad bi ministar se zaustavljao na svkom mjestu gdje vidi hitnu i udes,gdje to vodi Jel vi mislite svojom šupljom glavom.Ministar se nema šta zaustavljati.U ovom slučaju ministar kad je vidio kola hitne pomoći ,nema se šta zaustavljati, jer ima puno povjerenje u svoje zdravstvo.

  • Dalibor0704 14.10.2020.

    Ministar se bavi bitnim stvarima, a ne ovakvim sitnicama. Da je žrtva bila dio elite, stao bi on na 2 sekunde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare