To je to što me zanima!

V. Bosanac: Tadić je dozirao dokumentaciju, čekam ostatak

Dr. Vesna Bosanac je u srijedu izjavila kako su od 25 protokola koje je predsjednik Srbije Boris Tadić donio u Vukovar samo tri donekle vrijedni za bolnicu i nestale
Vidi originalni članak

Od 25 protokola koje je predsjednik Srbije Boris Tadić donio za nedavnog posjeta Vukovaru i ispričao se žrtvama, samo tri su donekle vrijedni za bolnicu i donekle sugeriraju gdje bi se mogli nalaziti oni koji su nestali nakon što su ih odveli na Ovčaru jer sadrže popise bolesnika u ratno vrijeme, rekla je u srijedu dr. Vesna Bosanac. Rekla je i kako su dokumenti koje je Tadić donio dozirani i kako zna da su Srbi medicinsku dokumentaciju odnijeli iz bolnice u kutiji srednje veličine. Dodala je kako ovo nije ni približno sve te je naglasila kako je i Tadiću rekla da očekuje da se dostavi ostatak.

Zamolila Stanimirovića da šuti

Bosanac je komentirala i izjavu Vojislava Stanimirovića, predsjednika SDSS-a koji je, podsjetimo, rekao kako su među ranjenicima odvedenim iz vukovarske bolnice na Ovčaru, bili i vojnici koje su se preobukli u bolesnike. Bosanac je rekla kako su to neistine i kako Stanimirović o tome nema pojma jer u tim trenucima nije bio u bolnici. Misli da je Stanimirović izjavom htio skrenuti pozornost na srpsko pitanje u Hrvatskoj. Zamolila ga je da šuti jer je situacija u Vukovaru tada bila i previše mučna.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • boys 11.11.2010.

    =U=

  • user_34983 10.11.2010.

    zar se netko zaista nadao iskrenoj isprici za izvršenu agresiju? pa kod njih još nije sazrela svijest o tome što su nama i susjednim zemljama napravili. njima to još nije jasno. a vodu na njihov mlin dolijevaju svi oni koji se u ime naše države okolo ispričavaju. kao sviu smo za nešo krivi. aj napadni ameriku, njemačku ili sl. pa baš da vidim hoće li se oni ispričavati za protuudar! žalosmo je što im je vukovar, jedan od naših mučenika, poslužio za njihovo licemjerje. čemu su ti dokumenti uopće u srbiji i što ih nije mogao poslati poštom kad se svi kunu da im je cilj vratiti i pronaći djecu hrvatskih majki. svaka čast dr. bosanac!

  • vana30 10.11.2010.

    farsa,samo farsa sve!vraga je on pomogao,igrice bez granica,već smo navikli na to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare