To je to što me zanima!

Tajna svježeg izgleda: Putin je bio na operaciji ili se naspavao

Dok moskovski tiskani mediji izbjegavaju tu temu, internetski portali su se raspisali o Putinovim "čudnom" izgledu. Njegov spin doktor tvrdi kako nije bio na operaciji
Vidi originalni članak

Pojavljivanje ruskog premijera Vladimira Putina (58) na skupu vladajuće stranke Ujedinjena Rusija u subotu u Moskvi potaknulo je priče o njegovoj najnovijoj transformaciji. Zbog neobično zategnutog lica bez bora počelo se šuškati da je otišao pod nož prije svog velikog povratka na sam vrh. Neki stručnjaci tvrde da se Putin podvrgnuo nizu estetskih zahvata uključujući facelifting, botox, podizanje obraza i uklanjanje vrećica ispod očiju, piše Daily Mail.

I dok moskovski tiskani mediji uspješno izbjegavaju tu temu, internetski portali na veliko su se raspisali o Putinovim "čudnom" izgledu. Jedan je napisao da "ne izgleda dobro jer uopće ne nalikuje na sebe". Putinov najbolji spin doktor Dmitrij Peskov izjavio je pak za Daily Mail da, koliko je on upoznat, premijer nije bio na nijednom estetskom zahvatu.

Podsjetimo, Dmitrij Medvedev je u subotu na skupu stranke predložio da se Putin kandidira na predsjedničkim izborima najavljenima za ožujak 2012. Medvedev bi preuzeo njegovo premijersko mjesto. Time su napokon okončana politička nagađanja o tome koji će se od te dvojice lidera natjecati na predsjedničkim izborima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • taraba 28.09.2011.

    Samoljublje,san o vlastitoj neprolaznosti,vječnoj mladosti i ljepoti koju može napokon kupiti,to je prst na obaraču i palac na detonatoru.

  • toples frajla 27.09.2011.

    joooj,da je nama barem takav predsjednik, taj je bivši tajni agent, dobar u borilačkim sportovima, ma šta, u svim sportovima je odličan, vozi traktor, novi ladu kroz bespuća sibira, tenkove, avione, spašava novinare od tigrova, skoro pa golim rukama davi medvjede, jaše, pliva, cijepa drva, razgovara sa bakicama, rijetko se ljuti, ali može povisti glas, osniva povjerenstva, ima prst na nuklearnim bojevim glavama, pa to je križanac supermana & čudesne žene, čas emotivan čas tvrd i krut...a sad nakon operacija...sad je naprosto "lep ko slika"

  • Faustina009 27.09.2011.

    A možda je to samo njegov dvojnik - ne bi me uopće čudilo da ga ima i da ga šalje na mjesta i događaje na kojiamon iz nekoga razloga ne može biti..Ima nevjerojatno sličnih ljudi, iako nisu u nikakvoj krvnoj vezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare