To je to što me zanima!

Tajni planovi: Mogu li šeici i Kinezi spasiti Lijepu Našu?

Nakon fijaska s privatizacijom javnih poduzeća Vladini stratezi okrenuli su se svijetu mašte. Kažu da je Milanović ulovio zlatnu ribicu. Poželio je: Katarce, Kineze i...
Vidi originalni članak

Kažu da je Milanović ulovio zlatnu ribicu. Poželio je tri stvari: Katarce, Kineze i... koja je treća pročitajte u novom Expressu. Riječ je o veličanstvenom planu koji bi trebao spasiti Hrvatsku.

Ekskluzivno: HDZ je kriv za stanje u državi, otkriva u intervjuu glavni urednik Glasa Koncila Ivan Miklenić. No čini se da ni sadašnja vlast nije nevina. Rasipnost do bola. Otkrivamo zašto će Ministarstvo okoliša unajmiti luksuznu zgradu za 13 milijuna kuna godišnje kad država ima toliko praznih ureda? Evo još malo apsurda. Primaju socijalnu pomoć, a uživaju na jahtama. Prevaranti koji žive na naš račun. Kako? Lako.

Otkrivamo drugu stranu medalje “Plesa sa zvijezdama”. Svi su mislili da im teku potoci pjenušca, a ustvari teku krv, znoj i suze.

Tu je i specijalni prilog za božićno darivanje. U prodaji uz Express su i modni dodaci za muškarce, nova kolekcija satova Calgary za 79,90 kuna. Ako vam je do stila, morate ih imati. Obavezno. I ne zaboravite. Express ima najbolji književni magazin ikad - Best Book. Mi znamo što treba čitati.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • Lori Loredana 14.12.2013.

    Da, narod će umirati na poslu kao što umire, tim šeicima na njihovim gradilištima tamo odakle dolaze. Doći će ako će imati koga izrabiti, inače ne.

  • piramida 13.12.2013.

    pozakonima i ponasanjima vec smo seici i kinezi.

  • nikola2007 13.12.2013.

    Pa oni po africi su se jedva otarasili kineza ! Ne vjerujem da smo mi toliko ludi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare