To je to što me zanima!

Tajni SMS-ovi Plenkovićeve sramote: Uvjeren da je to urota

Za najbolji politički i kulturni magazin pišu Tomislav Klauški, Miljenko Jergović, Josip Mlakić..
Vidi originalni članak

Vodič za neuke: zašto bi razmještaj Patriota u Hrvatskoj bio potpuna ludost. Dalibor Milas piše: “Kad malo bolje razmislim, ako nedajbože dođe do nekakve ozbiljne vojne ofenzive na RH, za Hrvatsku bi bolje bilo da nas Banožić napada negoli da nas brani”. Razgovarali smo s prvom damom ruske književnosti, Ljudmilom Ulickom, koja nam kaže: “Uopće se ne usuđujem naglas reći čega se najviše bojim: rata.

Ne ovoga koji je već u tijeku u Ukrajini nego onoga koji može planuti diljem Europe i svijeta”. Istražili smo koji su hrvatski kazališni, baletni i operni umjetnici/e te kazališta ostvarili najveći uspjeh u Europi i svijetu

Ugledni srpski književnik Svetislav Basara piše: “Uopšte nije čudno što se najšira srpska javnost - posle kratkotrajne početne panike (ne panike zbog izbijanja rata u Ukrajini, nego zbog mogućnosti nestašica), nakon što ju je Vučić uverio da brašna, zejtina i sardina ima u dovoljnim količinama, vratila u redovno stanje apsolutne nezainteresovanosti za bilo šta osim za brašno, zejtin i sardine”. Za Express pišu: Tomislav Klauški, Miljenko Jergović, Josip Mlakić..

Novi Expres potražite na kioscima

Idi na 24sata

Komentari 3

  • debelahladovina 18.03.2022.

    Izgleda da je Plenki donio iz Amerike upaljac bombe koja je pala na ZG.

  • Selo_malo 18.03.2022.

    Nije njemu lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare