To je to što me zanima!

Tajnica (48) za nuklearno oružje jako voljela orgije

Julia Sinclair (48) je tajnica u uredu za nuklearno oružje. Nedavno je sudjelovala u seksualnim orgijama te tako ugrozila nacionalnu sigurnost
Vidi originalni članak

Britanka Julia Sinclair (48) tajnica je Stephena Lloyda, koji je zadužen za nabavu i isporuku nuklearnih podmornica. No Julia ima hobi zbog kojega je umalo ugrozila nacionalnu sigurnost. Ona je svingerica i nedavno je u Travelodgeu sudjelovala u seksualnim orgijama s grupom nepoznatih muškaraca. Oni su je fotografirali i slike su počele kružiti među svingerima. Tako su Juliju otkrili te je optužili za ugrožavanje sigurnosti. Stručnjaci kažu da je ona imala pristup tajnim i važnim dokumentima, podatke o osoblju, kao i e-mailovima šefa.
- Sovjeti su uvijek pokušavali uhvatiti nekoga tko je na odgovornoj poziciji te ga fotografirati za vrijeme seksa. Kasnije bi ga tim fotografijama ucjenjivali kako bi postao špijun. Upravo je to sad slučaj s gospođom Sinclair - rekao je jedan stručnjak. Julija je  istražiteljima rekla da svom mužu Paulu nije rekla za orgije i da nije mogla reći ni šefu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dlovnicki 16.10.2009.

    vidis ti vrazje babe...

  • šetač 16.10.2009.

    to je o.k. Naši političari ni jedan vjerojatno više ne seksa pa nema ni opasnosti za nacionalnu sigurnost!

  • labelwriter 16.10.2009.

    ja uvik stavim masku na glvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare