To je to što me zanima!

Tajnica s Ruđera se nagodila, Krešimir Pavelić čeka odluku

Ankicu Vrtarić, tajnicu Krešimira Pavelića, bivšeg pročelnika Zavoda za nuklearnu medicinu tužiteljstvo je teretilo da mu je pomagala pri sklapanju fiktivnih ugovora
Vidi originalni članak

Ankica Vrtarić, tajnica Krešimira Pavelića, bivšeg pročelnika Zavoda za nuklearnu medicinu Instituta Ruđer Bošković, koju je tužiteljstvo teretilo da je pomagala Paveliću pri sklapanju fiktivnih ugovora, čime je pričinjena šteta od 224.000 kuna, uvjetno je osuđena na osam mjeseci zatvora uz rok kušnje od tri godine i mora vratiti 17.000 kuna.

Priznala je krivnju te se na sjednici optužnog vijeća nagodila s tužiteljstvom.

Odluka o potvrđivanju optužnice protiv Pavelića i drugih trebala bi se donijeti idući tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • diba_1 12.07.2012.

    učiniš djelo, nagodiš se i slobodan ,a drugog trpaš još dublje. ima zakona nema pravde, obadvoje trebaju odgovarati,.pomagač i počinitelj u istom djelu su krivi.

  • ksena 11.07.2012.

    Baš komentiram na jednom drugom članku o dogradonačelniku Trogira,koji je oštetio gradski proračun za 600.000 kuna i sudskoj odluci o kazni od 1 godine koja se zamjenjuje uvjetnom na 3. Idem pljačkai banke,pa da i meni daju uvjetnu. Blajk,bljak bljak za naše zakonodavstvo i sudstvo i vladu. Bahata bagra koja neće biti osuđena za ništa od veleizdaje koju su napravili, a mi će mo u prdekanu i za 10 kuna .

  • walter wolf 11.07.2012.

    ..bale vas te uvjetne kazne..dok netko ne odguli poštenu tamburu,nebu kod nas poštenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare