To je to što me zanima!

Tajno pismo osuđenog udbaša: 'Teroristi su htjeli staviti bombe u sezoni od Dubrovnika do Istre'

NOVI EXPRESS U opširnom spisu datiranom s travnjem ove godine, brigadir Josip Perković detaljno je opisao svoj život i rad u obavještajnoj zajednici, kako jugoslavenskoj, tako i hrvatskoj
Vidi originalni članak

U opširnom spisu datiranom s travnjem ove godine, brigadir Josip Perković detaljno je opisao svoj život i rad u obavještajnoj zajednici, kako jugoslavenskoj, tako i hrvatskoj. Uznički spis je, razumije se, napisan “pro domo sua” - Perković služi kaznu zatvora iz kojega može izaći tek s 99 godina, pa nastoji argumentima pojačati peticiju za pomilovanje koju su potpisali utjecajni generali, od Ante Gotovine do Ljube Ćesića Rojsa.
 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Knez Drpimir 23.04.2022.

    Lik je za pomaganje u ubojstvu (nakon prebacivanja predmeta iz Njemacke) u RH osuđen na 30 godina zatvora. Takve kazne ovdje ne dobiju ni najteze ubojice, a ne netko tko je iz daljine u sklopu vlasti "sudjelovao". Cak i ratni zlocnici koji su osobno izvrsavali ubojstva budu vani za 4-5 godina. Sramotno.  

  • melin51 23.04.2022.

    Bez pomilovanja bude slobodan kad navrši 99 godina. No ako mu je Manolić uzor u slobodi može još dugo uživati.

  • 23.04.2022.

    Kaj se ovaj tolko raspisao, di ja rođen i kad je završio fakultet?! Fino je priznao, ubijali su disidente emigrante na zapovijed tog nekakvog partijskog komiteta, ubijali ljude koje nisu poznavali i nisu imali nikakve osobne motive protiv njih. Znači oni su ubijali tamo neke gastarbajtere u Njemačkoj jer su taman krenuli da nam od cijele obale naprave jedno veliko minsko polje, c'mon!

Komentiraj...
Vidi sve komentare