To je to što me zanima!

Taksimetar ti tu ne vrijedi: Za 1 kilometar je platila 100 kuna

Vozili smo se tri minute, možda kilometar i pol. Cijena od 100 kn me šokirala, kaže Zagrepčanka koja ljetuje u Ninu. Naručila je taksi da nju i djecu preveze do plaže...
Vidi originalni članak

Vozili smo se tri minute, možda kilometar i pol. Cijena od 100 kn me šokirala, kaže Zagrepčanka koja ljetuje u Ninu. Prošli tjedan je naručila taksi da nju i djecu preveze do plaže. Nije imao taksimetar, kaže.

- To su laži i podmetanja, mi tako ne radimo - rekao je muškarac koji se predstavio kao vlasnik Taxi Zatona i javio na broj koji je obitelj zvala. 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • PierreWoodman 30.07.2014.

    tuko nepismena koja si pisala članak - po taksimetru ta vožnja kad naručiš taksi iz Zadra košta 190 kuna po jeftinijoj tarifi, a taj što ju je vozio u pola cijene sad ispada bezobrazan. A tko bi trebao snositi troškove vožnje do te vukojebine u kojoj se ukrcavala, pretpostavljam karitas? Danas svaka p*zda može biti novinar, a provjeriti relevantne informacije prije??? baš sam zvao taksi Lulić da pitam za cijenu te relacije. pa gospođa se vozila skoro mukte

  • 28.07.2014.

    Litna žetva, triba buksat za zimu za moć ležat.....

  • TAMARIS60 28.07.2014.

    Nije to ništa, ja sam od Biograda do Sv. Filip i Jakova, poprečnim putem, gdje je vožnja trajala 3 minute, platila prije dvije godine 300 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare