To je to što me zanima!

Taksist pronašao 700.000 eura i onda novac vratio vlasnicima

Vozač je par, koji je bio na odmoru, pokupio u marini u Singapuru oko 11.30 sati u ponedjeljak, a nakon što ih je ostavio vidio je kako su u taksiju ostavili vrećicu
Vidi originalni članak

Singapurski taksist Sia Ka Tian (70) pronašao je u ponedjeljak na sjedalu u svom vozilu 700.000 eura te je novac vratio tajlandskom paru koji ga je ostavio. Jakarta Globe javlja kako je novac bio u crnoj papirnatoj torbi u taksiju. 

Vozač je par, koji je bio na odmoru, pokupio u marini u Singapuru oko 11.30 sati u ponedjeljak, a nakon što ih je ostavio gdje su htjeli parkirao je svoj taksi u blizini. Nakon što se vratio u automobil vidio je crnu torbu na sjedalu. 

- Nakon što sam vidio novac promislio sam kako sam u nevolji. Vidio sam da se radi o velikoj svoti - ispričao je taksist. Bilo ga je strah da mu netko ne uzme novac te je odjurio pronaći par. 

- Novac meni nije važan. Ionako nije moj te ga ne želim dirati - kaže pošteni taksist. Njegovi suradnici bili su začuđeni kada su čuli vijest o novcu. Tajlandski par koji je novac ostavio dao je nagradu taksistu zbog poštenosti, a taksist je odbio nagradu. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • CptNemo 23.11.2012.

    Tenkre mjeseca, ili godine čak. Nikome nije palo napamet da ako netko može samo tako "izgubiti" takvu količinu love - da je očito ima i previše, i da to ne bi niti osjetio?

  • dubo 22.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ッi シ 21.11.2012.

    Sia Ka Tian imas moj glas :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare