To je to što me zanima!

Taksista Cammea pretukli su vozači iz Radio Taksija Zagreb

Dvojica taksista Radio Taksija Zagreb su 48-godišnjeg vozača Taxi Cammea udarali šakama po licu i tijelu i to dok je dvoje putnika ulazilo u automobil Cammea
Vidi originalni članak

Vozača Taxi Cammea napali su u utorak poslijepodne oko 17.40 sati ispred KBC-a Zagreb i to dok je dvoje putnika ulazilo u vozilo, izvijestili su priopćenjem iz taksi kompanije.

Dvojica taksista Radio Taksija Zagreb su 48-godišnjeg vozača Taxi Cammea udarali šakama po licu i tijelu, piše u priopćenju. Težina ozljeda još nije poznata, a više informacija bit će poznato nakon što policija obavi očevid.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Ines Dolores 23.02.2012.

    dovoljno dugo živim u zagrebu da mogu komentirati kako sam puno puta radije pješačila nego zvala taxi. zašto?!? jer su mi se odavno "zgadili" zbog odurno bezobraznog i nadasve bahatog ponašanja prema svima oko sebe. pješacima...(koliko puta samo što me nisu pregazili...uostalom i kolike druge), vozačima, ... trube svima oko sebe, ko' da su hitna pomoć ili policija koja upravo "hvata" okorjelog krimosa....da ne duljim, svi zagrepčani znaju navedeno, no ovo premlaćivanje vozača druge tvrtke koja nudi usluge prijevoza taksijem je prevršilo svaku mjeru!!!!!! ja i dalje nastavljam s bojkotom vožnje u njihovim taksijima - nadam se i drugi, a gospodinu preporučam izvrsnog odvjetnika koji će ih "pošteno" "opaliti" po džepu (to ih najviše boli). p.s. za ovo, vjerujte, može dobiti lijepu svoticu...barem neka zadovoljština.

  • mrš1979 23.02.2012.

    Vidjela sam u tiskanom izdanju sliku pretučenog vozaća. Nekidan je mene vozio doma s posla. Već dugo nisam srela tako susretljivog i ljubaznog čovjeka: 10 minuta vožnje do doma taksijem koji povremeno koristim otkada je stigao blaženi jeftini Cammeo, obično mi je muka jer niti mi je da šutim, a niti imam o čemu pričati s taksistom. Ovaj gospodin je izuzetno ljubazan, rekao mi je da radi u Cammeu od prvog dana, da je jako zadovoljan i sretan što se zaposlio i ima priliku raditi u današnje vrijeme. I tako dragom i simpatičnom čovjeku neki primitivni, lijeni smrdljivi majmuni naprave ovo na slici od glave...sigurno mu nisu znali prezime (nisam ni ja dok nisam pročitala članak) bojim se da ih čeka debela zaslužena osveta. Nisam tip od nasilja ali kad je ovako zasluženo moram se veseliti. E gospodo primitivci iz radio taxy-ja pazite se :))

  • TomoCro25 23.02.2012.

    Obicne isfrustrirane seljacine u radio taxiu....dabogda vas ulovili i kaznili,a pokupi cete i vi batine budite sigurni!!! STA SU VAM DRUGI VOZACI KRIVI??? PA ONI SAMO RADE SVOJ POSAO DA PREZIVE SELJACINE USRANE

Komentiraj...
Vidi sve komentare