To je to što me zanima!

Talačka kriza: U kafiću prijetio da će zapaliti sebe i suprugu

Kutina: Gosti su čuli vrisku te krenuli pomoći ženi, no pomahnitali Dražen im je tada pokazao bombe i eksploziv oko pasa. Potom je sebe i bivšu ženu zalio benzinom
Vidi originalni članak

Dražen Podhraški (44) upao je u poslijepodnevnim satima u kutinski kafić Ferrari koji u drži njegova bivša nevjenčana supruga Dubravka Grđan. Ona se u tom trenutku nalazila u sanitarnom prostoru. Prema izjavi očevidaca otišao je za njom i tukao ju i zlostavljao. Gosti su čuli vrisku i jauke te krenuli pomoći ženi, no pomahnitali Podhraški im je tada pokazao bombe i eksploziv oko pojasa. Potom je sebe i Dubravku zalio benzinom i prijetio da će oboje zapaliti. Policija je u 14 sati dobila dojavu o talačkoj krizi u kafiću te su odmah blokirali područje oko kuće. Dražen je policiji izjavio kako želi da se Dubravka ispriča njegovoj majci. Pritom je uzimao tablete i ponovno prijetio spaljivanjem. Uplašena žena uspjela mu se u 15.30 sati istrgnuti i pobjeći na ulicu. Pripadnici interventne policije nakon toga su upali u kafić i svladali mahnitog muškarca. 

Podhraški je zbog prijetnje bivšoj nevjenčanoj supruzi osuđen na 15 dana zatvora te joj ne smije prići u krugu od 50 metara. Doznajemo kako Podhraški ima poprilično kaznenih djela, ukupno 36, a riječ je o nasilju, imovinskim deliktima, švercu i drugom. Članovi obitelji Dražena Podhraškog tvrde kako je navodno Dubravka Grđan, od njihova prekida u svibnju ove godine, neprekidno provocirala Dražena i potom ga prijavljivala. Draženu je u rujnu izgorjela kuća naslijeđena od bake, a on je, kako nam je rekla njegova rodbina, sumnjao da je to djelo bivše supruge. Nakon raspleta krize, i jedno i drugo odvezeni su u zdravstvenu ustanovu, ona zbog šoka i ozljeda, a on zbog tableta koje je konzumirao u kafiću.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sekav 17.10.2010.

    Ko je tu koga na kraju? ma ludi oboje koliko mi se čini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare