To je to što me zanima!

Talibani letjeli u Black Hawku, nisu objesili nikoga, to je visio čovjek s njihovom zastavom

Kako smo objavili, talibani su objavili snimke i tvrde da su letjeli američkim Black Hawkom. Na jednoj snimci se vidjelo da netko visi. Ispostavilo se da je to čovjek koji je namještao njihovu zastavu
Vidi originalni članak

Nedavno su se proširile snimke na kojoj talibani navodno lete u američkom Black Hawk helikopteru. Snimke su objavili na The Talib Timesu, službenoj stranici Islamskog Emirata Afganistana, kako su nazvali novu državu.

Uz te dvije snimke pojavila se još jedna na kojoj se činilo da netko visi iz helikoptera. Talibani nisu nikoga objesili, bio je to čovjek koji je imao njihovu zastavu, objavio je Bilal Sarway, slobodni afganistanski novinar.

'PRVI LET NAŠIM BLACK HAWKOM' Talibani objavili snimku kako lete američkim helikopterom

- Znam pilota ga godinama, on je afganistanski pilot kojeg su obučili SAD i Ujedinjeni Arapski Emirati, a na helikopteru visi talibanski vojnik koji je probao namjestiti zastavu ali nije uspio - napisao je na Twitteru novinar.

POGLEDAJTE SNIMKU:

 

Podsjećamo, snimke da Talibani lete  američkim helikopterom objavili su jučer oni sami na The Talib Timesu, službenoj stranici Islamskog Emirata Afganistana, kako su nazvali novu državu. Druga od tih snimki bila je lošije kvalitete i nije bilo jasno radi li se o čovjeku ili lutki.

SLAVE POBJEDU Talibani 'pokopali' NATO i SAD, na lijesovima njihove zastave: 'Oslobodili smo se velike sile'

Američki senator Ted Cruz bio je siguran da se radi o obješenom čovjeku.

- Ova zastrašujuća slika pokazuje afganistansku katastrofu Joe Bidena: Talibani su objesili čovjeka iz američkog Black Hawka - napisao je senator jučer na Twitteru.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bosanac 01.09.2021.

    Dobili silno naoružanje , džaba.

  • željeno korisničko ime 2 01.09.2021.

    Talibani humanitarci i dobrotvori.

  • negoidiz 01.09.2021.

    koje licemjerje, podlost i pokvarenost od amerike. naime naoružavali su i obučavali afganistanske snage ali ipak njima iza leđa pregovarali sa talibanima o načinu preuzimanja vlasti, znajući da će oni zavladati. treba li još nešto reći. vuku li pouku vodeći ljudi u hrvatskoj o tome. rus bi to teško napravio ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare