To je to što me zanima!

Talijan odjeven u Isusa ženi s djetetom pokazivao spolovilo

Kako neslužbeno saznajemo, Talijan je s prijateljima slavio momačku te su imali tematsku večer. Prijatelji su mu bili preodjeveni u rimske vojnike, dok je on bio Isus
Vidi originalni članak

Rovinjska policija je u subotu oko 20 sati u ulici Trg Svete Eufemije u Rovinju uhitila 43-godišnjeg talijanskog državljanina koji je pod utjecajem alkohola od 1,79 promila vrijeđao moralne osjećaje građana.

Protiv dotičnog podnijet je optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona protiv javnog reda i mira, i vjerojatno mu više neće padati na pamet isto ponoviti. 

ODBILA ALKOTEST Slovenka skrivila prometnu u Poreču i ugrizla policajca

Kako neslužbeno doznajemo, Talijan je slavio momačku. Njegovi prijatelji bili su odjeveni u rimske vojnike, a on sam glumio je Isusa pred mnoštvom građana i turista na velikom molu. U jednome trenu, a vjerojatno zbog alkoholna delirija, "Isus" je odlučio jednoj ženi s djetetom pokazati spolovilo i obnaženu guzicu.

No, žena je burno reagirala i prijavila dotičnog nadležnim zbog vrijeđanja moralnih osjećaja. Policija je brzo reagirala, i opkolila desetoricu talijanskih momaka.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • shitholelander 20.07.2020.

    kud bas djetetetu, dugokosi brate...

  • 20.07.2020.

    Prebolio Coronu ,pa mu udarila na mozak,još jedna mutacija u nizu od Corona virusa

  • 20.07.2020.

    Da je ovaj glupson nemoralni ista valjo nebi momacku pravio sa 43 a za to sto je vrijedjo nasu vjeru reebalo bi mu polomit koske 😡 a neki drugi bi ga digli u zrak da je njihovo dirnuo samo se kod nas smije pljuvat po nasem svem gdje su momci hrvatine koje tuku srbe i lome curama kicmu sto se pickice ne obracunaju sa ovakvim da sam bila na tom mjestu te zene glavu bi mu polupala sigurno 😡

Komentiraj...
Vidi sve komentare