To je to što me zanima!

Talijana (68) uhitili kod Poreča, snimao je golo dijete u kampu

Odmah po prijavi, policajci su došli u kamp, uhitili muškarca i pretražili mu mobitel te pronašli sporne fotografije. Pretražili su i njegov kamper te privremeno oduzeli informatičku opremu koju će pregledati
Vidi originalni članak

Porečka policija uhitila je 68-godišnjeg Talijana zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. 

Kako se navodi u priopćenju, muškarac je u nedjelju oko 14 sati u nudističkom kampu u okolici Poreča mobitelom snimao golo dijete. 

Odmah po prijavi, policajci su došli u kamp, uhitili muškarca i pretražili mu mobitel te pronašli sporne fotografije. Pretražili su i njegov kamper te privremeno oduzeli prijenosno računalo, tablet i drugu informatičku opremu, koju će pregledati kako bi se provjerilo da li se i tamo nalaze snimke ili fotografije koje prikazuju djecu bez odjeće.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 24. kolovoza u poslijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • xnet0822 25.08.2020.

    Opet roditelji ne paze na svoju kilnčadiju ? Treba im opaliti barem 5000 Kn po džepu, toliko stoji kazna za golotinju na plaži !

  • MisticnaMagla 25.08.2020.

    Protiv svih pedofila sam definitivno, no fakat ne kužim roditelje koji drže dijete golo na javnom prostoru. Mislim to se ne radi, perverznjaci svugdje vrebaju.

  • 25.08.2020.

    Ja ne razumijem kako policija uspije doći prije nego netko uzme bejzbol palicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare