To je to što me zanima!

Talijani love odbjeglog medu, prošao im je kroz četiri ograde

Medvjeda M49 rendžeri su uhvatili u nedjelju, a 24 sata kasnije popeo se preko četiri ograde od kojih je jedna bila zaštićena strujom visokog napona i nestao
Vidi originalni članak

Talijanske vlasti već četiri dana love odbjeglog medvjeda koji je izveo nezamislivi bijeg iz skloništa za životinje preko četiri ograde od kojih je jedna električna.

Medvjeda M49 rendžeri su uhvatili u nedjelju, a 24 sata kasnije popeo se preko četiri ograde od kojih je jedna bila zaštićena strujom visokog napona i nestao.

"Tako nešto bilo je nezamislivo no s ovim se primjerkom to dogodilo", rekao je čelnik sjeverne pokrajine Trento Maurizio Fugatti nakon bijega.

M49 je dva put od tada snimljen nadzornim kamerama u šumama u blizini Trenta, no nije poznato gdje je sada.

Fugatti je prvotno naredio da se životinju ubije ako je netko vidi no pod valom kritika tu je zapovijed povukao. (hru)

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ichbin2 19.07.2019.

    nekako mi klimava cjela ta vijest, pa digići jedva da imaju kojeg medu pa sad mi nije jasno zašto bi pak ovog ubijali, kao da nešto fali u cjeloj priči

  • UNPROFOR 19.07.2019.

    Kompletna informacija italijanske agencije nosi i pasus : Italiani imaju u ogradi 50 medvjeda , od poćetnih 10 , koje im je darovala Slovenija i namjeravaju njima naseliti Alpski dio ! Nešto vam ne paše u zadnje vrijeme spominjanje boljih !

  • krao_sam_1 19.07.2019.

    Najbolje sve ubiti da samo političari hodaju gdje i kud hoće. Fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare