To je to što me zanima!

Talijani uhitili dva Hrvata koji su kupili 12 kg droge

Dvojica Hrvata našla su se s dvojicom državljana Crne Gore od kojih su preuzeli čak 12 kilograma kokaina. Čeka ih optužba za preprodaju narkotika
Vidi originalni članak

Talijanska policija uhitila je dvojicu Hrvata, Davora Župana (26) i Vlahu Martića (37), koji su automobilom Golf zagrebačkih tablica došli u Ravennu preuzeti 12 kilograma kokaina. Drogu su, kako prenose talijanski mediji, preuzimali od dvojice Crnogoraca, Zorana Marstjepovića (32) i Đoke Vučetića (22). Crnogorci su u Ravennu stigli liberijskim brodom "Marube Petrohue". Policija pretpostavlja da je kokain došao iz Grčke. Svu četvoricu čeka optužba za preprodaju narkotika. Inače, Dubrovčanin Vlaho Martić osuđen je 2002. godine u Zagrebu na godinu i pol zatvora zbog kupoprodaje kokaina. Na suđenju je imao niz olakotnih okolnosti, a tijekom postupka nije bilo dokazano da je drogu kupovao radi daljnje prodaje, već da ju je koristio za vlastite potrebe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25sat 19.11.2008.

    super što će vanka biti u zatvoru, a ne o trošku naših poreznih obveznika

  • Gatsby 19.11.2008.

    Naš bi sud popušio da mu je i ovih 12 kg bilo za vlastite potrebe , Talijani će ih počastiti svakog po 12 godina hladno !

  • mika_h 19.11.2008.

    i ova dvojica su kupovali za vlastite potrebe. kriza je u svijetu pa su kupili malo vise da im se nadje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare