To je to što me zanima!

Talijanski policajci u istom danu uhitili 94 člana mafije

U gradu Bariju na jugu zemlje, policija je uspjela razbiti cijeli klan Parisi i privesti šefove. Među uhićenima su i svećenici, odvjetnici te bankari
Vidi originalni članak

Talijanska policija u tri različite akcije uhitila je u utorak 94 člana mafije i zaplijenila im imovinu vrijednu 240 milijuna eura. U gradu Bariju na jugu zemlje, policija je uspjela razbiti cijeli klan Parisi i privesti šefove Savinuccija Parisija i Antonija di Cosolu. Uhićene, među kojima su odvjetnici i direktori banaka, sumnjiče za ubojstva, međunarodnu trgovinu drogama, ucjenu, iznudu i ilegalno klađenje. Zaplijenili su im tvrtke, zemljišta, aute, trkaće konje i internetsku kladionicu sa sjedištem u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mafia2560 01.12.2009.

    Bravo yosh, ma Dim bau, samo mi je tribalo vremena da vidim

  • yosh-ultras 01.12.2009.

    Svaka država ima mafiju, osim kod nas gdje mafija ima državu!

  • brkan1 01.12.2009.

    Ministre i Jaco pročitajte ovo, ne 4, ne 9 , ne 9,4 mafijaša, već 94 ( Slovima devedestčetiri mafijaša)u jednom danu , bilo je to na brdovitom balkanu, toliko ih ima u hrvatskoj, daj brate to pohapsite , pa da narod živi normalno. Ili dajte narodu da to sredi. Ima u Osijeku nekih 5-do 10 tipova , ajd sredite to.Čak i u srbiji to sređuju, a bogme liejpe peneze su im zemili talijani i dobre aute za policiju. E tako se to radi nacionaliozacija i konfiskacija, za potrebe države, a državu čini narod . Sve se može kada se hoće. a pitranje je dali se to smije u hrvatskoj. jer, glavni mafijaši iz državnog vrha naređuju, pa dajte brate da im mi sudimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare