To je to što me zanima!

Talijanski zastupnici se potukli zbog nove mirovinske reforme

Zajedljivi komentar odnosio se na suprugu Umberta Bossija, šefa FL-a, koja je otišla u mirovinu s 39 godina. Zastupnici su jedan drugog uhvatili za vrat. Izbila je tučnjava
Vidi originalni članak

Zastupnici u talijanskome parlamentu odlučili su svoje nesuglasice riješiti šakama. Claudio Barbato iz stranke Budućnost i sloboda za Italiju (FLI) dobacio je nekoliko zajedljivih komentara zastupniku Fabiju Ranieriju iz vladajuće Sjeverne lige (FL), čim je na raspored došao program mirovinske reforme. Uskoro su jedan drugog dohvatili za vrat, a ostali zastupnici pojurili su razdvajati ih. Sjednica je prekinuta na nekoliko minuta.

Zajedljivi komentar odnosio se na suprugu Umberta Bossija, šefa FL-a, koja je otišla u mirovinu s 39 godina. Naime, Bossi uporno odbija i najmanji ustupak u vezi s traženjem premijera Silvija Berlusconija da se u skladu sa zahtjevima europskih čelnika izmijeni dosad povoljan talijanski mirovinski sustav. 

Berlusconi je u srijedu otputovao u Bruxelles s pismom namjere u kojem se najavljuju reforme što bi trebale potaknuti rast i smanjiti talijanski dug.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nostradurus 26.10.2011.

    Moraju produžiti radni vijek jer kamatarenje na novcu isisava svu akumulaciju novca u mio fondovima. reforma.forumhr.com

  • kova_sb 26.10.2011.

    Kod nas bi trebalo dovesti građane na markov trg, sa palicama lancima i kada naši zastupnici budu izlazili do auto izudarati ali pošteno, da vidiš kako bi odmah svi drugačije razmišljali.

  • 26.10.2011.

    Ajde neka se več jednom i kod nas pokefaju!!!!! Nije ni prvi ni zadnji da se u Italiji potuču!!! No primjećujem da je svakakvog sranja svugdje u svijetu,a najmanje kod nas,pa opet smo mi balkanci!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare