To je to što me zanima!

Tata, složi mi tijelo: Povećao je grudi kćeri kad je imala 18 god.

Michael Niccole svojim je kćerima operirao grudi, nos te im je ubrizgavao i botoks. Zbog toga su ga mnogi kritizirali jer smatraju kako se to protivi liječničkoj etici
Vidi originalni članak

Plastični kirurg Michael Niccole iz Kalifornije otkrio je kako je svojoj kćeri Brittani (23) povećao grudi dok je imala 18 godina. Osim što joj je povećao grudi za tri broja, nešto prije 21. rođendana joj je operirao i nos. 

Nicciole je istaknuo da je operirao i ostale članove svoje obitelji pa je tako svojoj drugoj kćeri Charm (22) operirao pupak kako bi "ljepše izgledao", javlja Daily Mail. Plastičnog kirurga mnogi su kritizirali zbog činjenice da je operirao članove svoje obitelji jer smatraju kako se to protivi doktorskoj etici. Kritizirali su ga i jer je dopustio svojoj djeci da mijenjaju izgled dok su tako mlade.

- Tko bi ih bolje operirao i bolje pazio na sve od mene? One samo žele izgledati mlado i žele kvalitetno održavati svoj izgled - komentirao je kirurg na kritike. 

Također, Brittani je i nakon pet godina zadovoljna sa svojim grudima. Postala je kozmetičarka i model, a istaknula je kako joj je povećanje grudi podignulo i samopouzdanje.

- Nisam imala velike grudi dok sam bila mlađa, a sve moje prijateljice su imale. Jako me to brinulo - objasnila je djevojka. Dodala je kako su ona i njena sestra bile i na tretmane botoksom, kao i na druge operacije uljepšavanja.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • lasy 29.02.2012.

    daj šta glumite i vi bi najradije da vam je tata kirurg da vam popravi što vam neštima!!!!

  • StjepanOstoja 26.02.2012.

    više ne vrijedi "tata kupi mi auto" već "tata povećaj mi sise"

  • 26.02.2012.

    Bolesno. A šta reč kad tata ginekolog ide ugrađivat spiralu pacijantici kćeri????

Komentiraj...
Vidi sve komentare