To je to što me zanima!

Cammeo podnio četiri prijave protiv taksista koji ih napadaju

Prijavili su Radio Taxi Zagreb zbog neovlaštenog snimanja i prisluškivanja, zbog uvreda fizičke osobe i pravne osobe, zbog zlouporabu ovlasti i zbog fizičkog napada
Vidi originalni članak

Taxi Cammeo podnio je zagrebačkom Općinskom odvjetništvu četiri kaznene prijave protiv Udruženja autotaksi prijevoznika grada Zagreba - Radio Taxi Zagreb, zbog čestih fizičkih i verbalnih napada kojima su izloženi njihovi vozači, rekli su u ponedjeljak na konferenciji za novinare. 

Prijavili su Radio Taxi Zagreb zbog neovlaštenog snimanja i prisluškivanja, zbog uvreda fizičke osobe i pravne osobe, zbog zlouporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju jer, kažu, Radio Taxi Zagreb krši poslovne običaje sredine u kojoj djeluje, te zbog nedavnog fizičkog napada na vozača Cammea. 

Tehnički direktor Cammea Dražen Medić rekao je da njihove vozače najviše napadaju na željezničkom i autobusnom kolodvoru te u zračnoj luci. Kaže da su ih do sada napadali palicama i plinskim pištoljima te da su ih pokušali izgurati s ceste. Najavio je da će o svemu izvijestiti i Gradsku skupštinu i dodao da bi se Obrtnička komora trebala usprotiviti takvom ponašanju. Naglasio je da djelatnici Cammea nikad nisu napali vozače konkurencije. 

Direktor Cammea Vladimir Minovski, najavio je povećanje broja vozila i zapošljavanje oko 300 djelatnika. Negirao je neke tvrdnje da vozačima ne plaćaju prekovremene.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • gone22 11.07.2011.

    i ovo da ti dode sa tri putnika je cista laz to se nikad nije dogodilo,po ovome se vidi da si iz zg taxia,po pravilniku ako se putnik slozi mozes uzet jos nekog,al u cammeu se to nikad nije dogodilo to je vasa fora da oblatite cammeo isto kao sto ste imali pricu da vozaci cammea kradu starijim zenama torbice(hahahahahhaha)smijesni ste nisam za kostu al bogme vise nisam ni za vas jer ste ispali kukavice i jadnici,daj shvatite da se morate prilagodit,vozite ljude kaj je tesko obuci kosulju,hlace,otusirat se za promjenu,oprat auto malo!

  • hrvojesplit 11.07.2011.

    Nemojte koristiti usluge radio zagreba, i stvar rjesena. Propast ce Radio Zagreb za cas.

  • tugonica 11.07.2011.

    Jedan prosječan auto na relaciji od 10 km, u gradskoj vožnji potroši cca 1-1,5lit. goriva (znači 10-15 kn) a sve ostalo ostane u džepu. Tako je i Cammeo vidio da sa svojim cijenama može biti velika konkurencija a ujedno još i zaradi. Tako da ovi u radio taxiju ima da šute ili da spuste cijenu. Naime oni bi htjeli da naprave dva đira po gradu i odmah da stave u džep mjesečnu ratu za auto.Za sada toliko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare