To je to što me zanima!

Tea Drakulić (20) preminula od trovanja sintetičkom drogom

U Zavodu za sudsku medicinu našli su drogu u kosi umrle djevojke, što znači da ju tada nije uzela po prvi put, već je to činila i najmanje tri do četiri tjedna prije smrti
Vidi originalni članak

Tea Drakulić (20) otrovala se sintetičkom drogom MDMA, pokazala je to obdukcija čime se riješilo pitanje smrti djevojke u stanu bračnog para Meteje i Josipa Nikića na zagrebačkom Laništu prije mjesec dana.

U Zavodu za sudsku medicinu pronašli su drogu u Teinoj kosi, što znači da ju tada nije uzela po prvi put, već je to činila i najmanje tri do četiri tjedna prije smrti, javlja Večernji list

Nakon smrti Tee, Mateja i Josip Nikić uhićeni su zbog posjedovanja droge koju je policija pronašla u njihovom stanu i zbog davanja opijata nesretnoj djevojci s kojom su se družili posljednjih nekoliko mjeseci. 

Njima oboje su u mokraći pronašli MDMA.

Prema testovima, Matea je uzimala i kokain i tablete, a Nikić je uz MDMA u svom organizmu imao i kokain i marihuanu.

Inače, Matea je sestra bivše misice Stefany Hohnjec, a Josip je sin bjelovarskog tajkuna Blage Nikića. 

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • pasmater 18.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • asdfghjk8003 17.11.2012.

    Drogerasi

  • 15.11.2012.

    Mislim da svi sa tog tuluma moraju propjevati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare