To je to što me zanima!

Tedeschi kupio Drogu, a u Atlanticu prijete otkazi

Uprave su najavile kako će se uštede provesti otpuštanjima, nakon što se nisu dogovorili sa sindikatima oko neisplate božićnica i regresa
Vidi originalni članak

Radnicima Cedevite i Neve prijete otkazi zbog nemogućnosti dogovora Uprava i sindikata oko neisplate 1,2 milijuna kuna vrijednih božićnica i regresa za 2010 godinu, piše Poslovni dnevnik. Nakon što su Sindikati odbili zahtjev Uprava da se zbog krize božićnice i regresi zajamčeni kolektvnim ugovorom ne isplate, Uprave su najavile kako će se uštede provesti otpuštanjima te odgovornost prebacila na sindikate.
Sindikati su pak ogorčeni ponašanjem Uprave dviju kompanija jer, kako kažu, one štete ugledu cijele Grupe koja poštuje prava radnika. Smatraju kako Emil Tedeschi osobno ne bi opravdao takav potez. Spremni su na razgovore, tek kad dobiju uvid u financijske pokazatelje. Atlantic grupa s Tedeschijem na čelu je prošli tjedan kupila slovensku Drogu Kolinsku, a taj ugovor navodno je vrijedan ukupno 382 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • PapaŠtrumpf 05.07.2010.

    Dokle seže ljudska pohlepa ?

  • spreman 05.07.2010.

    Taj Atlantic je sranje od firme. Imam nesto sitno njihovih dionica, kupljenih na javnoj ponudi prije par godina. Tedesci nam je fino prodao te dionice po 935 Kuna, a tri godine poslije vrijede manje od 700. Posebna prica su dividende, svake godine isplate nekakvu simbolicnu dividendu za koju mogu kupiti par piva ili sladoleda. HT je zakon za njih.

  • halo 05.07.2010.

    Biznis na hrvatski način !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare