To je to što me zanima!

Tedeschi: Očekivao sam više od Vlade, počevši od premijera

Vlada je posegnula za političkim, a manje za stručnim kadrovskim rješenjima. Mislio sam da je model dominantno političkog kadroviranja iza nas, kaže Tedeschi
Vidi originalni članak

Milanovićev tim nije se dobro pripremio za vlast. Očekivao sam više od ove Vlade, počevši od premijera pa nadalje. Ako me pitate je li mogla postići bolje rezultate u ovih sedam mjeseci odgovor je da, rekao je Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe u intervjuu za Globus.

Tedeschi kaže da nije očekivao da će nova Vlada okrenuti trend u gospodarstvu u ovoj godini, ali smatra da ih nikakve okolnosti ne amnestiraju.

- Opozicija mora pripremiti programe, projekte i timove koji će ih provesti kad kada dođe na vladajuću poziciju. Međutim, timovi nisu kompletirani, njihovo formiranje traje dugo i kadrovira se na loš način. Ova je Vlada posegnula za političkim, a manje za stručnim kadrovskim rješenjima. Smatrao sam da je u 2012. model dominantno političkog biranja kadrova iza nas - rekao je Tedeschi.

'Na stup srama su trebali oni koji nisu naplaćivali poreze'

Što se, pak, tiče objave poreznih dužnika Tedeschi smatra da je ona nepotrebna jer je 'bitno da institucije u skladu sa svojim zakonskim ovlastima naplate porezna potraživanja, radi toga postoje'. 

- One institucije koje to nisu radile su za listu srama - oštar je Tedeschi. 

'S Milanovićem se znam od 14. godine'

Za premijera Zorana Milanovića Tedeschi je rekao da znaju od 14. godine kad su igrali rukomet svaki za svoju osnovnu školu, a potom su išli u istu srednju i na isti fakultet. Druže se jednom mjesečno, rjeđe ili češće, ovisno o obvezama, a o čemu su razgovarali na Hvaru nije htio reći.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • zvrcko 02.08.2012.

    I ja bi očekivao više od njega da smo cugali zajedno!

  • dedek56 02.08.2012.

    emile svaka čast,sve potpisujem što si rekao....kuku glasači što čekate,priznajte i vi da vlast jadnostavno nevalja i nešto hitno treba mijenjati.........

  • dahhmal 01.08.2012.

    Naravno da sve više i više ljudi uviđa da je ova vlada s premijerom na čelu nesposobna samo što svojom glupošču sve nas povlače na dno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare